Panorama zaandam by Tilemahos Efthimiadis

torenvalkHemel­vaar­tex­cur­sie

Pers­bericht

Don­derdag 25 mei 13.30 uur: Het veren­kleed is het meest ken­merk­ende van een vogel. Maar je kunt een vogel ook herken­nen aan zijn vlieg­wi­jze, zijn vorm van lijf, kop, snavel, vleugels, staart en poten.
Tij­dens deze hemel­vaar­tex­cur­sie gaan we bij de vogels die we onder­weg tegenkomen daar spe­ci­aal op let­ten. Zoals, waarom is die ene vogel veel kleuriger dan de andere? En waarom heeft de ene vogel korte en de andere juist lange poten of een puntige of kromme snavel?

Vaarex­cur­sie door het Wormer– en Jis­per­veld o.l.v. gids. 13.30 uur. Afvaart Bezoek­er­scen­trum Poel­boerderij, Veerdijk 106, Wormer.
Reserveren bij bezoek­er­scen­trum De Poel­boerderij via 075 6219 100 of per e-​mail Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken. onder ver­meld­ing van naam, aan­tal per­so­nen en tele­foon­num­mer.
Kosten mét con­sump­tie na afloop € 12, kinderen € 3. Leden Natu­ur­mon­u­menten, Vogelbescherming Ned­er­land, Vogelbescher­mingswacht Zaanstreek en Vrien­den van bezoek­er­scen­trum De Poel­boerderij € 10.
Meer info:
http://​www​.poel​boerderij​.nll

Toren­valk. Foto Larry Kef.
Joomla tem­plates by a4joomla