Panorama zaandam by Tilemahos Efthimiadis

SintSchansSin­terk­laas en zijn Pieten weer naar de Zaanse Schans

Pers­bericht

Op zondag 26 novem­ber komen Sin­terk­laas en zijn Pieten weer naar de Zaanse Schans!
Kinderen van 4 tot en met 8 jaar kun­nen ook dit jaar een Pieten Diploma ver­di­enen.
Rond 12.30 uur verza­me­len alle kinderen in het Zaans Museum, daarna wan­de­len de deel­ne­mers naar de steiger van de Zaanse Schans waar Sin­terk­laas en zijn Pieten rond 13.30 uur aankomen.

Het feest begint met een warm onthaal van Sin­terk­laas en zijn Pieten op de steiger van de Kalver­ringdijk. Daarna kun­nen kinderen met de spe­ciale Pieten Pas — vooraf verkri­jg­baar in het Zaans Museum — mee­doen aan aller­lei activiteiten op de Zaanse Schans. Tij­dens de ´Pieten Train­ing´ ver­di­enen de kinderen stem­pels. Tegen inlev­er­ing van de stem­pelka­art kri­j­gen de kinderen in het Zaans Museum na afloop een echt Pieten Diploma. Het feest is natu­urlijk hele­maal com­pleet als zoveel mogelijk kinderen verkleed komen.

Aan­melden
Vooraf aan­melden is ver­plicht via Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken. of 075 6810000. Wees er op tijd bij; er is een beperkt aan­tal kaarten beschik­baar. Om deel te kun­nen nemen aan de activiteiten is een Pieten Pas noodza­ke­lijk. Gere­serveerde Pieten Passen zijn vanaf woens­dag 22 novem­ber af te halen in het Zaans Museum. Kosten: €5 per kind. Deel­name is alleen mogelijk onder begelei­d­ing van een volwassene.

Pro­gramma zondag 26 novem­ber tot 13.00 uur
Afhalen gere­serveerde Pieten Passen in het Zaans Museum 12.30 uur
Verza­me­len /​mijters knut­se­len in het Zaans Museum 13.15 uur
Geza­men­lijke wan­del­ing naar steiger Kalver­ringdijk 13.30 uur
Aankomst Sin­terk­laas en zijn Pieten 13.45 uur
Start Pieten­train­ing 15.3016.30 uur
Ophalen Pietendiploma /​Meet & Greet Sin­terk­laas in het Zaans Museum 16.30 uur
Afscheid Sin­terk­laas en zijn Pieten

Joomla tem­plates by a4joomla