Panorama zaandam by Tilemahos Efthimiadis

‘Lekker foute’ avond

Pers­bericht

In Wijk­cen­trum Dirk Prins organ­iseert CW Pro­duc­tions, samen met DJ’s Mar­cel en Ron, voor de derde keer een oergezel­lige avond en wel op zater­dag 10 maart. Mét een live optre­den van Ger­ard van Doorgeest.
De kled­ingtip voor die avond is ‘lekker fout’. Kan ein­delijk dat rare col­bertje met paarse revers uit de kast of kan die zwoele Hawaii jurk gestreken wor­den. De foutst gek­lede bezoeker kri­jgt een pri­jsje.
De avond is in het bij­zon­der voor wijk­be­won­ers van Zaandam-​Zuid, maar alle andere Zaankan­ters zijn ook van harte welkom. Het is voor iedereen van jong (vanaf 18 jaar) tot alle tin­ten grijs.
Een avondje even niet alleen? Kom dan een praatje maken en meezin­gen met vee­lal Hol­lands reper­toire. Het wijk­cen­trum is rol­stoel­toe­ganke­lijk en heeft een invali­den­toi­let.
De avond start om 20.00 uur en eindigt om 00.00 uur.
De toe­gang bedraagt Euro 5,00 per per­soon, inclusief gratis con­sump­tie.
Vol is vol. Zeker zijn van toe­gang? Geef je dan tevoren op bij Wijk­cen­trum Dirk Prins: A.G. Ver­beek­straat 35/​hoek Ger­hard­straat, Zaan­dam.
Tele­foon: 075 631 0707. E mail Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken.

Joomla tem­plates by a4joomla