Panorama zaandam by Tilemahos Efthimiadis

Open Podium Avond bij FluXus

Pers­bericht

OpenPodium1Woens­dag 21 maart is er weer bij de muziekafdel­ing van FluXus een Open Podium. Iedereen is welkom! Het Open Podium vindt plaats in de Verkadezaal en begint om 19.00 uur. Entree is gratis. De Verkadezaal vind je bij FluXus, West­z­i­jde 148 in Zaandam.

FluXus vindt het belan­grijk dat er veel speel­mo­gelijkhe­den voor ama­teur­muzikan­ten in de Zaanstreek zijn. Gertru Pasveer, coör­di­na­tor Muziek: “Ik zou het heel erg fijn vin­den als ook niet-​leerlingen van FluXus hun weg weten te vin­den naar deze prachtige zaal. Het is voor iedereen die zich wil laten horen een uit­stek­ende en inspir­erende plek.”

De Verkadezaal heeft een pro­fes­sioneel podium met licht en geluid. Na afloop is er tijd om elkaar te ont­moeten en beter te leren ken­nen in het gezel­lige atrium. Koffie en thee zijn gratis.

Het vol­gende Open Podium vindt daarna nog plaats op 25 juni. Aan­vang is 19.00 uur en entree is gratis. De Verkadezaal vind je bij de afdel­ing Muziek van FluXus, West­z­i­jde 148 in Zaan­dam. Meer infor­matie vind je in de agenda op www​.fluxus​.nl.

Heb je Inter­esse om op te tre­den? Geef je dan op bij Gertru Pasveer: Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken. vóór 14 maart. Graag doorgeven: wat je gaat spe­len, hoe lang het stuk duurt en wat je nodig hebt, zoals lessenaar(s), vleugel en techniek.

Joomla tem­plates by a4joomla