Panorama zaandam by Tilemahos Efthimiadis

Moza­ïek­ers voor BIND bad­huisje gezocht

Pers­bericht

mozaikStart op maandag 24 sep­tem­ber. Iedereen is op de maanda­gen welkom om mee te helpen bij het moza­ïeken van een pub­lieke doucheruimte bij BIND op het Hem­brug. Ondanks dat het een kleine douche cab­ine is, gaat het om ca. 10.000 stuk­jes die geknipt, geplakt, geli­jmd en gevoegd moeten worden.

Het ontwerp van Gerda Ver­hoef, ras-​mozaïeker en cre­atieve duizend­poot, is geïn­spireerd op tra­di­tionele Marokkaanse patro­nen. Uit­er­aard met een ver­rassende insteek die past bij de ruimte en BIND.
Als het BIND bad­huisje klaar is zal deze dienst doen als buurt douche. Voor sporters, werk­ers, in de mod­der gevallen kinderen of uit­geputte arti­esten die even willen opfris­sen ná een optreden.

Vind je het leuk om mee te werken aan dit project en daar­naast te leren moza­ïeken? Kom dan op de maanda­gen naar BIND tussen 10 en 15:30 uur, Mid­den­weg 107.
Voor meer infor­matie mail naar Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken. of kijk op www​.bijbind​.nl

Joomla tem­plates by a4joomla