Panorama zaandam by Tilemahos Efthimiadis

Dieren in de nacht

Pers­bericht
Zater­dag 20 juli 22.00 uur: Vaarex­cur­sie door het Wormer– en Jis­per­veld met gids. Afvaart Bezoek­er­scen­trum Poel­boerderij, Veerdijk 106, Wormer.
Na een boeiende inlei­d­ing over dieren van de nacht — nachtvlin­ders, vleer­muizen en uilen — wor­den met een licht­laken insecten gevan­gen en gede­ter­m­i­neerd. Tij­dens de vaar­tocht wor­den met een bat­de­tec­tor de ver­schil­lende soorten vleer­muizen herk­end. Maar eerst varen we naar een stal waar bij het vallen van de duis­ter­nis kerkuilen uitvliegen om te gaan jagen op muizen.
Reserveren bij bezoek­er­scen­trum De Poel­boerderij via 075 62 19 100 of per e-​mail Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken. onder ver­meld­ing van naam, aan­tal per­so­nen en tele­foon­num­mer.
Kosten mét con­sump­tie na afloop € 12, kinderen € 3. Leden Natu­ur­mon­u­menten, Vogelbescherming Ned­er­land, Vogelbescher­mingswacht Zaanstreek en Vrien­den van bezoek­er­scen­trum De Poel­boerderij € 10.
Meer info: www​.bezoek​er​scen​trumpoel​boerderij​.nl
Joomla tem­plates by a4joomla