Panorama zaandam by Tilemahos Efthimiadis

Sport­toestellen voor bewon­ers Zaandam-​Zuid
Pers­bericht

beweegplekSinds woens­dag 28 augus­tus 2019 zijn er nieuwe sport­toestellen spe­ci­aal voor senioren in Zaandam-​Zuid.
De toestellen staan in de Straat Davis ter hoogte van de kinder­speelplaats en het Cruyf­f­court. Een aan­tal bewon­ers heeft meegedacht over de keuze en geschik­theid van deze toestellen. Ook het Soci­aal Wijk­team, Thuis met zorg, Mennistenerf/​Dirk Prins, Buurthuis de Zuid­hoek en Fys­io­prak­tijk de Vijfhoek werken mee voor een goed en veilig gebruik van de toestellen.

Begelei­d­ing Sportbedrijf Zaanstad
U kunt elke woens­dag en vri­jdag in sep­tem­ber en okto­ber onder begelei­d­ing van het Sportbedrijf tussen 10.00 en 11.00 uur lekker bewe­gen. Er wordt verza­meld in wijk­cen­trum de Zuid­hoek, om van daaruit samen met de andere deel­ne­mers naar de locatie te wan­de­len. Dit is ca. 3 minuten lopen. Na het sporten wordt weer geza­men­lijk naar het wijk­cen­trum gewan­deld, om met elkaar nog een kopje koffie to drinken.

Heeft u geen behoefte aan begelei­d­ing en wilt u alleen of samen met anderen gebruik maken van de toestellen dan kan dat natu­urlijk ook. Kom gerust kijken! Zo wordt er naast de toestellen ook een jeu de boules­baan aan­gelegd.
Meer infor­matie: wijk­man­ager Ruut Willems email Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken. of tele­foon 075 655 2389.
Joomla tem­plates by a4joomla