Panorama zaandam by Tilemahos Efthimiadis

Uit­waaien in het nieuwe jaar
Pers­bericht


smientenZondag 5 jan­u­ari 13.30 uur: Vaarex­cur­sie met gids — Afvaart Bezoek­er­scen­trum Poel­boerderij, Veerdijk 106, Wormer.

Heer­lijk om even lekker een frisse neus te halen en te geni­eten van al het moois dat het Wormer– en Jis­per­veld te bieden heeft. We ver­welkomen u met een lekker stuk ker­st­stol. Onder­weg bren­gen we in de beste ker­stra­di­tie een bezoek aan de beheer­boerderij van Natu­ur­mon­u­menten waar de koeien op stal staan. In het veld over­win­teren in deze peri­ode tien­duizen­den vogels. Smien­ten, wulpen, water­snip­pen, goud­ple­vieren, kieviten, futen, meeuwen– en ganzen­soorten. Maar ook de grote zil­ver­reiger en blauwe kiekendief.
Reserveren bij bezoek­er­scen­trum De Poel­boerderij via 075 6219 100 of per e-​mail Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken. onder ver­meld­ing van naam, aan­tal per­so­nen en tele­foon­num­mer.
Kosten mét con­sump­tie na afloop € 12, kinderen € 3. Leden Natu­ur­mon­u­menten, Vogelbescherming Ned­er­land, Vogelbescher­mingswacht Zaanstreek en Vrien­den van bezoek­er­scen­trum De Poel­boerderij €10.
Meer info: www​.bezoek​er​scen​trumpoel​boerderij​.nl
Smien­ten. Foto Larry Kef.
Joomla tem­plates by a4joomla