Panorama zaandam by Tilemahos Efthimiadis

kindertuinen1Rosar­ium Vriendentuin

Pers­bericht

Start Kinder­tu­inen in de Rosar­ium Vrien­den­tuin. Onder lei­d­ing van Ton Smit (O.a. School­tu­inen de Bijenkorf, Tran­si­tion Town Zaanstreek)
Elke eerste woens­dag van de maand. Van maart tot en met oktober.
Rosar­ium Vrien­den­tuin — Rosar­i­umpark Krommenie.
Lekker buiten bezig zijn en (soms) nog wat leren ook.
Ook dit jaar zal de Rosar­ium Vrien­den­tuin in het Rosar­ium park door­gaan met de kinder­tu­inen. Er zullen tuin­t­jes beschik­baar zijn waar kinderen in hun eigen stukje lekker (met hun oud­ers) aan de slag kun­nen wan­neer ze dat zelf willen
Natu­urlijk is dat soms best ingewikkeld, tuinieren. Daarom zal Ton Smit, bek­end van onder andere de School­tu­inen van de Bijenkorf in Assendelft wel elke maand een keer aan­wezig zijn met gereed­schap, plan­t­jes en zaden.
Dat zal dan steeds op de laat­ste woens­dag­mid­dag van de maand zijn, van 14:00 tot 16:00 uur zijn. We begin­nen in maart.
In okto­ber sluiten we weer tra­di­tion­eel af met een pan­nenkoek­maaltijd in het Rosariumhorst.
Ook gaan we proberen dit jaar een klein voed­sel­bos aan te leggen in de Rosar­ium Vrien­den­tuin. Daar omheen willen we weer wat activiteiten organ­is­eren, zoals gouden ouden als ver­halen­park en meew­erkda­gen, maar ook leuke work­shops. Er valt dus weer genoeg te beleven naast de kindertuinen.
Heb jij zin om lekker met plan­t­jes en groente en grond bezig te zijn, geef je dan op. Er is beperkte ruimte dus doe het maar snel.

Opgeven kan via Ton Smit: Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken.;

Volg ons op Face­book! Rosar­ium Vriendentuin.

Joomla tem­plates by a4joomla