Panorama zaandam by Tilemahos Efthimiadis

Buitenge­wone exposi­tie bij Galerie Staphor­sius
Pers­bericht

Buitengewoon1 Buitengewoon2


Buitengewoon3Op 10 okto­ber opent bij Galerie Staphor­sius ‘Buiten-​gewoon’, een verkoop­ex­posi­tie met een zeer gevarieerd aan­bod van kunst­werken.

Galeriehouder Rob Staphor­sius vertelt hierover: “We leven alweer maan­den in een buitenge­wone peri­ode. Met de beperkin­gen hebben veel mensen toch de voorkeur om zoveel mogelijk in en rond de vertrouwde thui­somgev­ing te bli­jven, en wordt er ook veel thuis­gew­erkt. Meer thuis zijn betekent ook dat mensen weer eens kijken naar dat ene schilderij aan de wand of een beeld ergens in de hoek van de kamer. Of juist die ene saaie wand in de werkkamer waar iets mee moet gebeuren. En ver­vol­gens hier­voor onze galerie bezoeken om, ook met inruil van een kunst­werk, wat nieuws aan te schaf­fen. Of mensen die de zolder hebben opgeruimd en een lang ver­geten kunst­werk aantr­e­f­fen wat door ons kon wor­den aangekocht.

Zo hebben we veel nieuw werk in de col­lec­tie kun­nen opne­men. Waar nodig zijn deze door ons schoonge­maakt, ger­estau­reerd of van een nieuwe inli­jst­ing voorzien. En met deze werken pre­sen­teren we nu deze nieuwe exposi­tie.”

‘Buiten-​gewoon’ is een breed samengestelde exposi­tie van schilder­i­jen, aquarellen, grafiek en objecten met thema’s var­iërend van het landleven, wildlife, mar­i­tiem en stillevens. Van (Zaanse) ‘kleine meesters’ voor kleine pri­jzen tot muse­aal werk van gerenom­meerde kun­ste­naars.
Verkoop­ex­posi­tie ‘Buiten-​gewoon’
10 okto­ber – 26 decem­ber 2020
Galerie Staphor­sius
J.J. Allanstraat 287b
1551 RG West­zaan
T: 0756143000
I: Staphor​sius​.nl

Joomla tem­plates by a4joomla