Panorama zaandam by Tilemahos Efthimiadis

Doortrappen1

Beste Door­trap­per 2022
Pers­bericht

De Beste Door­trap­per 2022 gaat van start! Veel door­trap­pers van 60+ fiet­sen regel­matig en bli­jven zo gezond. Dat is bij­zon­der mooi en daar mag best eens aan­dacht aan geschonken wor­den. Daarom is Door­trap­pen in elke gemeente van
Ver­vo­er­re­gio Ams­ter­dam op zoek naar de Beste Door­trap­per 2022. Wie nom­i­neer jij?
Ken of ben jij een fanatieke fietser (60+) die regel­matig op de fiets stapt of een bij­zon­der fietsver­haal heeft? Nom­i­neer deze per­soon dan voor Beste Door­trap­per! Je mag ook jezelf nomineren. Nomineren kan door een mail te sturen met naam, locatie, leeftijd, e-​mailadres en het fietsver­haal naar Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken..Genom­i­neerd?
Maak dan direct kans op een Door­trap­pen ther­mos­fles!
Tot en met 31 augus­tus is het mogelijk om de Beste Door­trap­per te nomineren. Dit mag iedereen zijn, als diegene maar inwoner is van de vol­gende gemeentes met een leeftijd van 60+ en regel­matig (veilig) op de fiets stapt:
- Zaanstad - Landsmeer - Ouder-​Amstel - Amstelveen - Haar­lem­mer­meer - Purmerend - Edam-​Volendam - Diemen - Uithoorn.

Doortrappen4 Doortrappen3


Uit alle fietsver­halen wor­den er per gemeente 3 door­trap­pers gekozen, waarop gestemd kan wor­den via de web­site van Door­trap­pen.
Wie wint dit jaar de titel van Beste Door­trap­per, wordt in het zon­netje gezet en wint de Beste Doortrapper-​bokaal? In elk gemeente wordt een bokaal uit­gereikt.

Door­trap­pen op locatie
Door­trap­pen bezoekt dit jaar in sep­tem­ber en okto­ber activiteiten in diverse gemeentes. Iedereen van 60+ is op deze dagen welkom om langs te komen voor een gezel­lig praatje, advies over veilig fiet­sen en te draaien aan het Door­trap­pen prijzen-​rad. Benieuwd hoe Door­trap­pen actief is bij jou in de buurt? Ga naar www​.door​trap​pen​.nl

Door­trap­pen tot je 100e
Door­trap­pen is een lan­delijk ini­ti­atief van het min­is­terie van Infra­struc­tuur en Water­staat en heeft de ambitie dat oud­eren zo lang mogelijk veilig en met plezier bli­jven fiet­sen. Door­trap­pen wordt in opdracht van Ver­vo­er­re­gio Ams­ter­dam en Gemeente Ams­ter­dam region­aal uit­gevo­erd met medew­erk­ing van lokale part­ners.
Meer infor­matie over Door­trap­pen en de zoek­tocht naar de ‘Beste Door­trap­per 2022’ is te vin­den via www​.door​trap​pen​.nl en op de Face­book­pag­ina van Ver­keer & Meer.


Joomla tem­plates by a4joomla