Panorama zaandam by Tilemahos Efthimiadis

Magisch real­isme met een filosofis­che tint
Pers­bericht

De geschiede­nis van mijn lichamen is het nieuwe boek van Michiel Richards. Zater­dag 25 novem­ber 2023 werd dit magisch real­is­tis­che boek gelanceerd tij­dens het boekeven­e­ment Boek10 van Godijn Pub­lish­ing.

MichielRichardsboekDe geschiede­nis van mijn lichamen
De geschiede­nis van mijn lichamen gaat over een bewustz­ijn dat steeds een nieuw lichaam nodig heeft om in te over­leven. Zodra het bewustz­ijn in een nieuw lichaam komt, begint het lijf alweer af te take­len. Hoe ervaar je het leven als je van lichaam naar lichaam moet sprin­gen? Hoe ervaar je de geschiede­nis, de veran­der­ing van tijds­geest, als je vol­wassen leven bijna een eeuw beslaat? Is het onder deze omstandighe­den mogelijk om je mens te voe­len? Of kun je alleen met een afs­tandelijke ade­laars­b­lik naar de men­sheid en diens grillen en nukken kijken? Stel je voor dat je niet één leven leidt bin­nen de tijd die je gegeven is, maar hon­der­den of zelfs duizen­den? Wat zou dit met je doen?

Michiel RichardsMichiel Richards
Michiel Richards (San Fran­cisco, 1971) schri­jft jaren­lang scenario’s voor uiteen­lopende tele­visieseries (o.a. de Duitse Medisch Cen­trum West, ONM, GTST, Gri­jp­stra & de Gier) en is de laat­ste jaren vooral actief als schri­jver van korte ver­halen en romans. Hij wis­selt graag gen­res af en ver­mengt deze met elkaar. Als Kun­ste­naar in de Klas geeft hij lessen cre­atief schri­jven aan kinderen op de basisschool.

ISBN = 9789464641653
Verkoop­prijs: € 20,99
Godijn Pub­lish­ing in Zwaag e: info@godijnpublishing

Over het boek Edel­hart van dezelfde schri­jver stond een artikel in het Zaans Stads­blad. zie link:
https://​www​.rodi​.nl/​z​a​a​n​s​t​a​d​/​297675​/​z​a​a​n​d​a​m​m​e​r​-​s​c​h​r​i​j​f​t​-​r​i​d​d​e​r​b​o​e​k


Joomla tem­plates by a4joomla