Panorama zaandam by Tilemahos Efthimiadis

Forbo spon­sort nieuw­bouw ZNMC

Pers­bericht


logoZNMCVorige week hebben Forbo Floor­ing en het ZNMC een spon­sorovereenkomst met elkaar afges­loten. Forbo gaat de Mar­moleumvlo­eren voor de nieuw­bouw lev­eren. Deze vlo­eren passen uit­stek­end bij het ZNMC omdat ze gemaakt wor­den van hernieuw­bare, natu­urlijke grond­stof­fen en geheel CO2-​neutraal wor­den gepro­duceerd.

De vlo­eren wor­den geleverd in Zaanse kleurt­in­ten en hebben een con­sumenten­waarde van ruim 60 duizend euro. In ruil daar­voor mag Forbo een paar keer gebruik­maken van de nieuwe ruimte, exclusief voor medew­erk­ers. Ook zal er een pre­sen­tatie wor­den ver­zorgd over Mar­moleum, zodat meer mensen bek­end wor­den met de duurzame aspecten ervan.

De overeenkomst werd getek­end door Mar­cel van den Berge (directeur Sales en Mar­ket­ing Forbo) en Paul Laport (directeur ZNMC).
Het ZNMC hoopt dat de komende tijd meer Zaanse organ­isaties en bedri­jven het nieuw­bouw­pro­ject zullen onder­s­te­unen. Het nieuwe gebouw moet een prachtige plek wor­den voor alle Zaankanters!

Joomla tem­plates by a4joomla