Panorama zaandam by Tilemahos Efthimiadis

Kalverkerk

Maria Mag­dalena 1887 opent haar deuren
Pers­bericht

De prachtige mon­u­men­tale Maria Mag­dale­nakerk op ‘t Kalf ‘Kalverk­erk’ vlak­bij de Zaanse Schans zal vanaf zater­dag 1 april 2023 elk week­end haar deuren ope­nen voor bezoek­ers van 12.0016.00 uur.
De Maria Mag­dale­nakerk is een gemeen­te­mon­u­ment en stamt uit 1887.

Bezoek­ers kun­nen bij hun bezoek aan de Maria Mag­dalena 1887 wor­den onderge­dom­peld in de hemelse ambiance van de kerk en de pit­toreske Zaanse omgev­ing van ‘t Kalf en Haalder­s­broek. De kerk ligt boven­dien op een mooie wan­del– en fiet­sroute. Inter­na­tionale bezoek­ers kun­nen Engel­stal­ige infor­matie ontvangen.


Kalverkerk2De bezoek­ers mogen wat beleven in de kerk. Een audio­tour is beschik­baar voor mensen met een smart­phone met inter­net. Daar­naast is er een boeken­proev­erij met inspir­erende boeken voor kinderen, jon­geren & vol­wasse­nen. Bezoek­ers kun­nen in alle rust boeken gaan ‚proeven’ in de kerk­banken. Er is gele­gen­heid om mooie katholieke sou­venirs te kopen met unieke ansichtkaarten en kan er genoten wor­den van een kopje koffie/​thee.

De Maria Mag­dale­nakerk te Kalf 162, Zaan­dam is een prachtige plek om te bezoeken voor een cul­turele ervar­ing en geschikt voor alle leefti­j­den.
De toe­gang is gratis.

Maria Mag­dalena 1887
Kalf 162, 1509 BA, Zaan­dam
elke zater­dag & zondag open van 12.0016.00 uur

Joomla tem­plates by a4joomla