Panorama zaandam by Tilemahos Efthimiadis

Nieuwe weke­lijkse wan­del­groep in Dar­win­park
Pers­bericht

Samen wan­de­len in de natuur is gezond en gezel­lig
Wan­de­len ver­sterkt het hart en de lon­gen en ver­betert het geheugen, samen wan­de­len is goed voor het humeur. Wan­del daarom op don­derdagocht­end mee in het Dar­win­park, ont­dek de Zaanse natuur en maak nieuwe contacten.

wandelengezondIedere don­derdag organ­iseert Robin van der Tol van Sportbedrijf Zaanstad een natu­ur­wan­del­ing van 10:00 tot 11:00 uur. Zij zorgt weke­lijks voor een nieuwe route van 3 tot 6 kilo­me­ter in en ron­dom het Zaanse Dar­win­park. Deze weke­lijkse wan­del­groep is een uit­brei­d­ing van de maan­delijkse wan­del­groep Gezond Natuur Wan­de­len, door iedere week samen te wan­de­len wordt dit een vaste gezonde gewoonte.

Op don­derdag 5 okto­ber start de wan­del­groep, op 26 okto­ber en 28 decem­ber valt de weke­lijkse wan­del­ing samen met de seizoenswan­del­ing van Sticht­ing Gezond Natuur Wan­de­len.
Een natu­urken­ner sluit dan aan, om de natu­urschat­ten van het Dar­win­park bloot te leggen. Ont­dek bijvoor­beeld de geneeskundige kracht van de sleutel­bloem, zo is er nog veel meer te ont­dekken in het Darwinpark.

Start: De wan­del­groep begint en eindigt bij de stads­boerderij Dar­win­park, De Weer 31, Zaan­dam.
Iedereen kan gratis mee­doen en geni­eten van koffie of thee na afloop, aan­melden is niet nodig.

Het lange ter­mi­jn­doel van Sticht­ing Gezond Natuur Wan­de­len Ned­er­land is dat iedereen in Ned­er­land elke week kan deel­ne­men aan een gratis begeleide natu­ur­wan­del­ing van een uur in de buurt van de eigen woonplaats.

Meer infor­matie over de Wan­del­groep Dar­win­park, neem con­tact op met Robin van der Tol via Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken.

Joomla tem­plates by a4joomla